Skip to main content


Handlevogn: kr 0,00

Bestilling

Skip Navigation Links.

Produkter

Vi anbefaler:

John Cabot

Handlevogn


Viktige meldinger

Plantesesongen 2019  - 11. mars

Kjære kunder! Nå er heimesida vår oppdatert for sesongen 2019. Som dere ser er utvalget stort også i år,- men vi har svært begrenset antall av enkelte sorter. Dette gjelder særlig endel staudesorter.Siden dette er siste året vi selger pr postordre, blir det ikke produsert nye planter denne sesongen for detaljsalg. Så her gjelder det å være først til mølla....Utsending av planter starter normalt mellom 5. og 10. mai, alt avhengig av hvor tidlig våren kommer her nord.Vi sender planter fram til sist i Juni,- men vi tar ferie i hele Juli. Velkommen til plantekjøp!

Jordbærplanter  - 3. april

Vi kan nå etter litt betenkning, tilby kraftige pluggplanter av jordbær: Zephyr, Frida og Korona. Samme priser som ifjor.

Besøk i planteskolen vår 2019  - 5. april

Hei! Endel av dere planlegger nok å besøke oss i vår for å handle direkte. Det vil det bli mulighet for,- på torsdager og fredager fra kl.10.00 til 15.00 og på lørdager fra 10.00 til 14.00. Vær velkommen da.DET ER STENGT DE ANDRE DAGENE. Vi tar ferie fra 1.juli og ut hele juli.

Ny beholdning av roser.  - 8. april

På grunn av etterspørsel av endel av de mest hardføre rosene, har vi tatt inn ny beholdning av en del sorter. Se under roser.

Det er ingen varer i din handlevogn.

Klikk på handlevogn ikonet som vises i Planteutvalg, Kolleksjoner eller Tilbehør for å legge inn varer her.

Du kan redigere antallet for hver vare ovenfor, eller fjerne varer fra handlevognen dersom du skulle ønske det:
I tabellen med varer, klikk for å fjerne varen. For å endre antall, klikk ikonet, skriv inn nytt antall og klikk ikonet for å lagre endringen.

Start veiviser for innsending av ordren ved å klikke knappen Start bestilling nede til høyre. Knappen er tilgjengelig når du har oppfylt kravet til minstebestilling.

Handlevogn total: kr 0,00
Minstebestilling er kr 1000,-

Husk: Til alle forsendelser blir det lagt til kostpris for frakt og emballasje, samt et ekspedisjonsgebyr.