Skip to main content


Handlevogn: kr 0,00

Bestilling

Skip Navigation Links.

Produkter

Vi anbefaler:

John Cabot

Handlevogn


Viktige meldinger

Plantesesongen 2019  - 11. mars

Kjære kunder! Nå er heimesida vår oppdatert for sesongen 2019. Som dere ser er utvalget stort også i år,- men vi har svært begrenset antall av enkelte sorter. Dette gjelder særlig endel staudesorter.Siden dette er siste året vi selger pr postordre, blir det ikke produsert nye planter denne sesongen for detaljsalg. Så her gjelder det å være først til mølla....Utsending av planter starter normalt mellom 5. og 10. mai, alt avhengig av hvor tidlig våren kommer her nord.Vi sender planter fram til sist i Juni,- men vi tar ferie i hele Juli. Velkommen til plantekjøp!

ÅPENT NÅ BARE PÅ FREDAGER OG LØRDAGER  - 3. juni

Pga redusert kapasitet ser vi oss nødt til å ha åpent bare på fredager og lørdager nå framover i juni. Pakking de andre dagene, så da er det stengt. Åpent fra 10.00 til 15.00 på fredag og fra 10.00 til 14.00 på lørdag.

ORDRESTOPP- Viktig beskjed  - 4. juni

Kjære kunder!
Vi ser oss nå nødt til å stoppe bestillingen av planter. Grunnen er at vi nå har så mange ordrer inne at vi ikke klarer å pakke mer før vi tar ferie i slutten av juni.Vi har begrenset kapasitet og overkommer ikke mer nå før ferien.
Så da blir neste anledning til å bestille planter i august!

Jordbærplanter kommet inn på nytt!  - 11. juni

Pga stor etterspørsel har vi tatt inn ny forsyning med jordbærplanter. Zephyr og Korona i pluggbrett med 54 planter. Selges også enkeltvis.

Det er ingen varer i din handlevogn.

Klikk på handlevogn ikonet som vises i Planteutvalg, Kolleksjoner eller Tilbehør for å legge inn varer her.

Du kan redigere antallet for hver vare ovenfor, eller fjerne varer fra handlevognen dersom du skulle ønske det:
I tabellen med varer, klikk for å fjerne varen. For å endre antall, klikk ikonet, skriv inn nytt antall og klikk ikonet for å lagre endringen.

Start veiviser for innsending av ordren ved å klikke knappen Start bestilling nede til høyre. Knappen er tilgjengelig når du har oppfylt kravet til minstebestilling.

Handlevogn total: kr 0,00
Minstebestilling er kr 1000,-

Husk: Til alle forsendelser blir det lagt til kostpris for frakt og emballasje, samt et ekspedisjonsgebyr.